Kan donduran cinayet... Park halindeki otomobilin bagajında erkek cesedi bulundu

Bursa’nın Kestel ilçesinde park halindeki plakasız bir aracın bagajında erkek cesedi bulundu.

Kan donduran cinayet... Park halindeki otomobilin bagajında erkek cesedi bulundu
Kan donduran cinayet... Park halindeki otomobilin bagajında erkek cesedi bulundu
GİRİŞ 02.05.2021 03:23 GÜNCELLEME 02.05.2021 03:23

Kötü kokular gelmesi üzerine polis ekiplerince açılan bagajdaki cesedin, 45 gündür kayıp olarak aranan Sinan Sönmez’e ait olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, cinayet ihtimali üzerinde dururken soruşturma sürüyor.

Olay, Bursa’nın Kestel İlçesi Cuma Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahalle sakinleri, park halindeki plakasız bir otomobilin bagajından kötü kokular geldiği gerekçesiyle polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, alınan savcılık kararıyla otomobilin bagajını açtı. Bagaja açan ekipler, çürümüş erkek cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemelerde cesedin Bursa’nın İnegöl ilçesinde 45 gündür haber alınamayan 32 yaşındaki Sinan Sönmez’e ait olduğu belirlendi. Cesedin bulunduğu otomobilin ile Sinan Sönmez’e ait olduğu ve plakalarının söküldüğü belirlendi. Ceset yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, araç ise emniyete çekildi. Cinayet ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, şüpheliyi ya da şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. Sinan Sönmez'in kesin ölüm sebebi, otopsinin ardından belli olacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı