Niğde'de limon yüklü TIR devrildi, sürücü öldü

Niğde'de limon yüklü TIR'ın kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu sürücü Ersin Ateş (38), hayatını kaybetti.

Niğde'de limon yüklü TIR devrildi, sürücü öldü
Niğde'de limon yüklü TIR devrildi, sürücü öldü
GİRİŞ 02.05.2021 13:46 GÜNCELLEME 02.05.2021 13:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, öğle saatlerinde Adana- Aksaray yolu Beştepeler mevkisinde meydana geldi. Ersin Ateş yönetimindeki 73 SK 415 plakalı limon yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. TIR'da sıkışan sürücü Ateş, hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine gelen sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ekiplerinin çalışmasıyla TIR'dan çıkarılan Ersin Ateş'in cansız bedeni, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    O kazaya sebep bence,kamyonun yan yattığı yer.Giderken insanın gözlerinde bir yanılsamaya sebep oluyor.Tam bir garabet fikir kim öyle düşündüyse. Hersey ben yaptım oldu kafasıyla yapılıyor zaten. Hersey ayağa düştü.Bilimsellikten uzak,eşyanın tabiatına ters yapılıyor.Bizim ülkenin heryeri herseyi el yordamıyla yapılıyor.Orayi öyle düşünenin hanesine bir cinayet daha eklendi.Neresi cennet vatan,heryeri bubilerle dolu.Güvenlikli sağlıklı çevre yok denecek kadar az.O yüzden ölümler kazalar fazla.Polis ne diyor,onlar Ukraynali diye ceza kesmiyor.sanki o insan değil virüs bulaştıramaz,herseyimiz şaka gibi s..l..k liyakatsiz görevlilerle dolu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi