Bursa'daki trafik kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi!

Bursa'da dün meydana gelen trafik kazasında 4 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı bilgisi alınmıştı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 5'e yükseldi.

Bursa'daki trafik kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi!
Bursa'daki trafik kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi!
GİRİŞ 07.07.2021 12:00 GÜNCELLEME 07.07.2021 12:00

Orhangazi-İznik kara yolunda meydana gelen kazanın ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İsmail Eren, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eren'in hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Diğer 4 yaralıdan, yoğun bakımda tedavisi süren Ahsen Songül Çelik'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Bursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü, 5 yaralıBursa'da katliam gibi kaza: 4 ölü, 5 yaralı

Bursa'da dün, Özer Ulutaş idaresindeki hafif ticari araç ile karşı yönden gelen Ömer Çimen'in kullandığı otomobil, Orhangazi-İznik ilçeleri arasındaki kuzey kara yolunda Keramet ve Boyalıca mahalleleri kesişiminde çarpışmıştı. Sürücüler Ulaş ve Çimen ile otomobilde bulunan Halil Kaygın ve Hasan Alkan kaza yerinde yaşamını yitirmişti. Hafif ticari araçtaki Ahsen Songül Çelik, Turgay Dinç, Bülent Akçam ile otomobilde bulunan İsmail Eren ve Mücahit Türe yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler