Yolun karşısına geçmek için yavaşla dediği sürücü tarafından öldürüldü

Güngören’de yolun karşısına geçmeye çalışan şahıs, hızlı gelen bir sürücüye yavaşlamasını söyleyince aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada tabancasını çeken sürücü karşısındaki şahsa defalarca ateş etti. Şahıs hayatını kaybetti.

Yolun karşısına geçmek için yavaşla dediği sürücü tarafından öldürüldü
Yolun karşısına geçmek için yavaşla dediği sürücü tarafından öldürüldü
GİRİŞ 31.08.2021 15:01 GÜNCELLEME 31.08.2021 15:01
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Olay, 28 Ağustos Cumartesi günü Güngören Gençosman Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kardeşi Vedat Kayıtbey ile yaya yolundan karşıdan karşıya geçmeye çalışan Seyyar Kayıtbey, sür’atli olarak gelen arabaya "dur, yavaşla" diye bağırdı. Şahıs aracını park ederek otomobilinden indi ve Seyyar Kayıtbey ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönünce otomobil şoförü yanında taşıdığı tabancayı çıkartarak Seyyar Kayıtbey’e ateş etti ve 8 ayrı yerinden kurşunlayarak olay yerinden kaçtı. 

Adana'da 7 ve 3 yaşlarındaki 2 kardeş maganda kurşunuyla ağır yaralandı! Adana'da 7 ve 3 yaşlarındaki 2 kardeş maganda kurşunuyla ağır yaralandı!

 
TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gelen ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, kamera kayıtlarını inceleyerek zanlı Emrullah K.’nın kimliğini tespit etti. Emrullah K. yapılan operasyon neticesinde gözaltına alındı. Emniyete getirilen şüpheli silahı kaçarken düşürdüğü H.Ç isimli şahsın silahı aldığını U.Ç isimli şahısla da tabancayı sakladıklarını öne sürdü. Emrullah K.’nın ifadesinden sonra Cinayet Büro Ekipleri 2 şüpheliyi de gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve silahı kullanan Emrullah K. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 40
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    pcr testi yapmakla uğraşın siz.memleket teksasa döndü.pardon filmindeki cezaevi müdürnden farkınız kalmadı.Hergün çiçekleri sulayın bu suçlular neden bağırıyor diye sorun birbirinize.
    Cevapla
  • Caner 2 yıl önce Şikayet Et
    16 yaşında çocuk tecrübe yok kanı kaynıyor ama araba surdurulmemeli çok yazık olmuş kurallara uymamanin sonu
    Cevapla
  • İsmail72 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık sudan sebeplerle cana kıyılıyor idam gelsin artık i
    Cevapla
  • Nak 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam is ti yo ruuuzzz
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    kıyamet yaklaştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi