Gaziantep'te üzerine gardrop devrilen 6 yaşındaki Mustafa hayatını kaybetti

Gaziantep'te Özgür ve Zeynep Polat çifti yeni taşındıkları evde eşyalarını yerleştirirken oyun oynayan 6 yaşındaki oğulları Mustafa'nın üzerine gardırop düştü. Küçük çocuk feci şekilde hayatını kaybetti.

Gaziantep'te üzerine gardrop devrilen 6 yaşındaki Mustafa hayatını kaybetti
Gaziantep'te üzerine gardrop devrilen 6 yaşındaki Mustafa hayatını kaybetti
GİRİŞ 04.09.2021 15:04 GÜNCELLEME 04.09.2021 15:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, önceki gün 8 Şubat Mahallesi’nde meydana geldi. Özgür-Zeynep Polat çifti, yeni taşındıkları evde eşyaları yerleştirirken bu sırada oyun oynanan oğulları Mustafa'nın üzerine ahşap gardırop devrildi. Gardırobun altında kalan Mustafa'nın çığlıklarını duyan annesi, sağlık ekiplerine haber verdi. Özel bir hastaneye kaldırılan küçük çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu yıl 1'inci sınıfa başlayacak olan Mustafa'nın ölüm haberini alan yakınları, sinir krizi geçirdi.

Bursa'da polisten kaçarken gencecik kızın ölümüne neden oldular!Bursa'da polisten kaçarken gencecik kızın ölümüne neden oldular!


Mustafa Polat'ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu gardroplari evde çocuk varsa bağlayın duvara zincirle iki kuvvetli dibel iki somunlu vida bir matkap yeterli yazık çocuklara oynar tehlike saçan ev eşyası vidalayin tamam sonra rahat uyuyun buna yer emniyet tedbirleri denir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı