Aşırı hız ve dikkatsizlik yine can aldı: 2 ölü, 3 yaralı

Konya'nın Meram ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 25.09.2021 10:09 GÜNCELLEME 25.09.2021 10:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, gece saatlerinde Meram Yeni Yol Caddesi'nde meydana geldi.İddiaya göre, A. Ö.  idaresindeki 42 ATG 91 plakalı otomobil, B. E.  idaresindeki 42 ABK 570 plakalı otomobil ile Lastik Durağı kavşağında çarpıştı. 

Devriye görevi yapan bekçilerin kazayı görmesinin ardından durum hemen ekiplere bildirildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

KAVŞAĞA HIZLI GİRİNCE KAZA KAÇINILMAZ OLDU!

Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan Edanaz Güngör,   olay yerinde hayatını kaybetti. Irmak Altıntaş ise ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Araçta bulunan sürücü A. Ö. ile yanında bulunan O. B.  ve diğer aracın sürücüsü B. E. ise yaralı olarak kurtuldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan 3 yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 4
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede kavsakta kimin yol hakki var diye ve kimin durmasi gerektigi icin levhalar ve trafik kurallari yokmu?? niye hep birisi kavsaga hizli girdi yaziyor gazeteler, niye kimin trafik kurallarini ihlal ettigini ve kavsakta durmadigini yazmiyorlar. ve niye trafik cezalari uygulanmiyor bu ülkede, o kadar kameralar var kavsaklarda, illaki kazami olmasi gerekiyor kurallari cigneyene ver cezayi.
    Cevapla
  • ttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    07-ve 09 saniyeleri arasında lambanın solunda yerde bir şey kıpırdıyor. Kedi gibi???
    Cevapla
  • Kayan yildiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Trafik kültürü´terbiyesi´egitimi´olmayan ülkeyiz..10 yilda Trafikte ölen bisiklet kullanici sayisi 1000..Bu olaylar asla asla asla bitmiycek.Alin size cözüm:Trafikte para cezasi asla asla uygulanmamali´cünki asla caydirci degil ve olamaz´bu Türkiyede caydirici olamaz´ehliyetleri en az iki sene alinmali.almanyada böyle ve ÖLENDE YOK.
    Cevapla
  • Yazık 2 yıl önce Şikayet Et
    Biri uzay mekiği gibi gidiyor. Öbürü yola hiç bakmamış yada o kadar çabuk geleceğini hesap etmemiş. Çünkü şehir içi. Uzakta gördüysen geçersin. Ama adam 70 yerine 170 ile geliyorsa işte bu olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi