94 yaşında torun katili oldu

İzmir'in Bayındır ilçesinde 94 yaşındaki adam, tartıştığı torununu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Cinayet ile ilgili soruşturma başlatıldı.

94 yaşında torun katili oldu
94 yaşında torun katili oldu
GİRİŞ 04.01.2022 17:08 GÜNCELLEME 04.01.2022 17:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay 12.00 sıralarında ilçeye bağlı Hasköy Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, aile içi tartışmadan dolayı H.N. (94) ile torunu Halit Nurtop (40) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.N., av tüfeği ile torunu Halit Nurtop'a ateş açtı. Vücuduna mermi isabet eden Nurtop, kanlar içerisinde yere yığılırken, dede H.N.'nin jandarmayı arayarak cinayet işlediğini ihbar etmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Halit Nurtop'un hayatını kaybettiği belirlendi.

DEDE, GÖZALTINA ALINDI

Nurtop'un cansız bedeni, olay yerinde savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Torununu sırtından vurarak öldürdüğü anlaşılan dede H.N., jandarma ekipleri tarafından evinde yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet zanlısı yaşlı adamın jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) muhafaza etsin , bazi yaşlılar seker vs. cok kotu sinirleniyor.
    Cevapla
  • FİKRET 2 yıl önce Şikayet Et
    Dede için kötü bir jübile
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    tartışmanın mal davasından çıkmış olduğu ihtimali yüksek,zaten başka neden çıkabilirki.torun dededen ya para,ya mal istedi,dede vermeyince torun bu yaştan sonra parayı mülkü ne edecen deyip,hele bide bi ayagın çukurda mezaramı görürecen dediyse 90 lık ihtiyar çileden çıktı tabii.
    Cevapla
  • İsmail72 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi araştırılmalı dede suçu üstlenmiş de olabilir eğer öyle değilse de çok yazık
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden 94 yıl katil olmayan adam katil oldu acaba.
    Cevapla
  • Firat 2 yıl önce Şikayet Et
    İmtihan dünyası insan ne ekerse onu biçer yani 94 yaşındaki insanda günah işler İşte mesele burada mesele günah işlememek sabretmek her ne olursa olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!