Annelerini öldüren babalarından şikayetçi olmadılar

Konya'da eşi Sevil Şimşek'i (70) tabancayla vurup öldüren Turgut Şimşek'ten (70) 4 oğlu da şikayetçi olmadı.

Annelerini öldüren babalarından şikayetçi olmadılar
Annelerini öldüren babalarından şikayetçi olmadılar
GİRİŞ 15.02.2022 15:35 GÜNCELLEME 15.02.2022 15:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, 9 Ekim 2021 günü akşam saatlerinde Meram ilçesi Melikşah Mahallesi Ertosun Sokak'ta meydana geldi. Evde emekli öğretmen Turgut Şimşek ile 4 çocuğunun annesi eşi Sevil Şimşek arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Turgut Şimşek, eşinin başına tabancayla ateş etti, ardından da polis merkezine giderek teslim oldu. Şimşek’in ifadesi doğrultusunda adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Sevil Şimşek'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

'ELİMDE BIÇAKLA ÜZERİME GELDİ'

Turgut Şimşek hakkında Konya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 'kasten eşi öldürme' suçundan dava açıldı. İlk kez hakim karşısına çıkan Şimşek, duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS yöntemiyle katıldı. Duruşmada 4 oğlu ve taraf avukatları ise salonda hazır bulundu.

Eşinin bıçakla üzerine geldiğini belirten Turgut Şimşek, "Eşim Sevim Şimşek, 40 yıl önceki aramızdaki mevzuları gün yüzüne çıkararak tartışma çıkarıyordu. Gözü dönmüş bir halde elinde bir bıçakla üzerime geldi. Bıçağı bana doğru savurdu. Ben de odada bulunan yatağın altıdaki silahı aldım. Eşimin saldırması üzerine hedef gözetmeden ateş ettim. Daha önce PKK'lılardan tehdit aldığım için silah almıştım. Eşimi öldürme niyetim yoktu. Eşimin öldüğünü görünce de komşuya haber verdim" dedi.

‘DAHA ÖNCE BABAMA BIÇAKLA SALDIRDI’

Babalarından şikayetçi olmadıklarını söyleyen 4 oğlundan Adil Şimşek, "Annem babama karşı sürekli hırçın davranıyordu. Olaydan iki hafta önce de babama bıçakla hareket yaptığını görmüştüm. Babamdan şikayetçi değilim" dedi.

Sanığın oğullarından Ali Şimşek ise, "Evlerine her gittiğimde kavgalarına şahit olurdum. Annem, eskiye dair meseleleri unutmaz, o konularla ilgili tartışma çıkarır ve babama küfürler ederdi. Babamdan şikayetçi değilim" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Ppppppphhh 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek cezalandirilmasini istemedi. Bir suc işlenmiş, bir sahsin cani gitmis, onun bunun insafina göre mi cezalandirilacak, mal, hayvan mi insan. Yani para icin ailesini satarsa evladı, katil ceza almayacak, suc olmaktan çıkacak oyle mi. :; ne adalet. Zirvalik
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    ne demek kanunen en agir ceza verilmesi gerekir bu alcak katile!!!
    Cevapla
  • Caner 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadının eğitimli olmasi şart eğitimi engellediler basi kapali okumasin diye demekki kadın bilgili olursa saygılı da olur el beceriside yüksek olur cahil olursa 40yillik eski defterler hergün önüne gelir hadi hayat nasıl geçsin bence
    Cevapla
  • Yuuuuuh 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem dindar, hem okumuş olmak mumkun degil mi, ille de tercih yapmamiz gerekiyormuş gibi. Edebiyle okuyamiyor mu kızlar, her okula giden gayri meşru iliski mi yaşıyor. Neyin kafası bu, herkes saçmalamış. Nasil bir erkeğin yaptigi diger erkekleri baglamiyorsa,bir kizinki de digerlerini bağlamaz. Bir kavrayamadiniz bunu. Isinize oyle geliyor, biriniz dindarları, digeriniz egitimli kadınları istemiyor, tahammülsüzsunuz. Bahane uretiyorsunuz.Biriniz fiziksel olarak, digeriniz is gücü olarak istismar edeceği kadin tipi istiyor. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Aslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın başı açık mini etekli dekolte kıyafetler giyince çok mu tahsilli ahlaklı eğitimli oluyor... başı kapalı olunca da cahil Okumuyor mu asıl cahil Siz ve sizin gibiler eğitimi kıyafette arıyorsunuz..
    Cevapla
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldürülen kadin.Ve yine fatura kadina kesiliyor,cok yazik.Basi kapali ve okumamis egitim gormemis ama saygi duyulan ve vatana hizmet veren nice teyzelerimiz var.Egitim almamis ama darbe oluyor diye tanklara kendini siper etmis ablalarimiz amcalarimiz var.Hersey egitimmidir.Allah korkusu olacak once kisi islami yasayacak,Rasulullahi ornek alacak.
    Cevapla
  • Gerçek şu ki 2 yıl önce Şikayet Et
    İstatistik bir veri çıkar bakalım , okumuş öldürülen bayan mi fazla ,okumamış mi ? Unuversitede okuyan genç kızlar arkadaşlık yaptıkları üniversite okuyan gençler tarafından öldürülüyor ve bu sayı o kadar fazla ki.... Senin gibi diploma cahillerinin yaptığı yoruma bak.,,Okumak diploma amacı gütmeden yapılan okumaktır ki, senin gibi cahil olmaktan kurtarır insani
    Cevapla
  • Kayapınarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah okumuş cahillerden etmesin kimseyi. Senin okumuşlarından hiç cahil yok heralde. De haydiiii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!