Köpek saldırısı ekmek almaya giden çocuğa dehşeti yaşattı

Tokat’ta ekmek almaya giderken sokak köpeğinin saldırısına uğrayan çocuk burnundan ve dudağından yaralandı. Köpekleri çok sevdiğini, köpek beslediğini belirten Sunar, “Köpeklerim vardı. Çok güzel bakardım. Çok severdim" dedi.

GİRİŞ 20.02.2022 09:45 GÜNCELLEME 20.02.2022 09:47
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Sulusaray ilçe merkezinde ikamet eden ortaokul öğrencisi Berat Sunar (12) kuzeni ile ekmek almak için evinden çıktı. Fırına yaklaştığı sırada sokak köpeğinin saldırısına uğrayan çocuk biranda kendisini yerde buldu. Yüzü kanlar içinde kalan çocuk kuzeninin köpeğe müdahalesi ile saldırıdan kurtuldu.

Ekmek almaya giden çocuk dehşeti yaşadı

Vatandaşların yardımı ile çocuk Sulusaray Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk müdahalenin ardından Berat, ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Dudağına dikiş atıla çocuk plastik cerrahi servisinde tedaviye alındı. Yaşadığı korku dolu anları dile getiren Sunar, “Aşağı sokakta bir tane fırın vardı. Kuzenimle birlikte ekmek almaya gidiyorduk. Birden bir tane sokak köpeği fırının önünde üstünüze saldırdı. Kuzenimle birlikte bağrışmamız falan o onu kaçırttı. Oradaki ekmekçi abi sağ olsun hastaneye götürdü. Oradan pansuman falan yaptılar. Tokat'a sevk ettiler dikiş atıldı dudağıma. Şu an pazartesi bekliyoruz" dedi.

"KÖPEKLERİ ÇOK SEVERDİM"

Köpekleri çok sevdiğini, köpek beslediğini belirten Sunar, “Köpeklerim vardı. Çok güzel bakardım. Çok severdim. Hatta sokak köpeklerine mama falan verirdim. Bu köpeği tanımıyordum. Birden saldırdı. Direkt yüzüme saldırdı. Kuzenim de yanımdaydı. O da bağırdı, çağırdı. Onunla birlikte kurtulduk. Allah'a şükür daha büyü bir şey olmadı. Bacağımı alabilirdi, koparabilirdi. Yani buna şükür bununla yetindi” diye konuştu.

Köpek saldırısına uğrayan çocuk yüz bölgesinden yaralandı

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 43
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    en iyi çare kısırlaştırmak,kısırlaşınca sakinleşiyorlar çoğunlukla,bütün sokak köpekleri kısırlaştırılabilirse-5-10 sene-sonra sokaklarda yaşlı köpeklerden başka köpek kalmaz,tabi bazıları yurt dışından kaçak köpek getirttip,hevesini alınca atmassa.
    Cevapla
  • Emekli C* 2 yıl önce Şikayet Et
    İYİ de BU BELEDİYELER ve Hayvanları ÇOK SEVEN GÜRUH NERDE ??? MİLLET ÇOCUKLARINI Yolda Bulmadı Yani... Kısaca Yaşamak için gereğini yapmak ŞART...
    Cevapla
  • Serra 2 yıl önce Şikayet Et
    Birileri beyaz toz vermistir
    Cevapla
  • Ali YEM 2 yıl önce Şikayet Et
    ........ ADAM gibi HAYVAN Kanunu - Ülkemiz şartlarına uygun olarak - yeniden DÜZENLENSİN
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla bu hayvan işini çözmezseniz ortalık kan gölüne döner. yanında köpek taşıyorlar ama yüreksizliklerinden.. bak mahallede kedi besleyenleri dövüyorlar, çünkü kediye yemek artığı verdiğin yere köpek dadanıyor. Bu iş hayvan derneklerine kadar uzar. halk yeter dedi. hayvana insandan fazla değer veren insan olamaz o na göre muamele olur. Bak kadında da oldu kadın cinayeti arttı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık