Osmaniye’de metruk bina çöktü: 1 yaralı

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, tek katlı metruk binada çökme meydana geldi. Binanın enkazından çıkarılan 1 kişi, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Osmaniye’de metruk bina çöktü: 1 yaralı
Osmaniye’de metruk bina çöktü: 1 yaralı
GİRİŞ 07.06.2022 16:48 GÜNCELLEME 07.06.2022 16:48

İlçeye bağlı Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Şeyh Şamil Sokak'ta bulunan tek katlı kullanılmayan binada saat 14.45 sularında henüz nedeni bilinmeyen çökme meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak bilgi verdi.

İhbar üzerine bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı kurtarma, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çökme sonrası  enkaz altında kalarak yaralanan 1 kişi kurtarılarak hastaneye götürüldü.

AFAD ekiplerince enkaz kontrol edilerek, başka birinin olmadığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti