17 yaşında 70 suç kaydı olan genç polis ekiplerinin kovalamacası sonucu yakalandı

Kocaeli'de hırsızlık suçundan aranan ve polis ekiplerinin kovalamacası neticesinde yakalanan 17 yaşındaki şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelinin benzer suçlardan 70 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 09.06.2022 15:43 GÜNCELLEME 09.06.2022 16:38
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Olay, İzmit'teki bir okulda meydana geldi. İddiaya göre, T.M.D. (17) isimli çocuk, binanın kapısını zorlayarak içeriye girdi. Kantindeki yazar kasada bulunan paraları çalan şüpheli, daha sonra kayıplara karıştı. Sabah okula gelen kantin görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine olay polise bildirildi. Okulda bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, şüphelinin T.M.D. olduğunu tespit etti.

17 yaşında 70 suç kaydı var

Aranmaya başlanan T.M.D., dün gece saatlerinde İzmit Kent Meydanı’nda polis ekiplerince kısa bir kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezine getirilen şüpheli, burada tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli T.M.D.’nin daha önce işlediği benzer suçlardan 70 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 51
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu 71 olmuş, salınınca 72. için çalışmalara başlar.
    Cevapla
  • Eğitimci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar 18 yaşına kadar çocuk olduğu için her türlü pisliği yapmak serbest bunlara. 18 yaşından gün alınca akıllı olacaklar. ceza yaşı 15 olmalı. Ergenliğe giren insan evlenme çağına gelmiş demektir. Kız peşinde koşan adama çocuk muamelesi yapmak ahmaklıktır.
    Cevapla
  • izmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    her suçtan en az altı ay ceza almış olsa 35 yıl hapis yatması gerekirken nasıl dışarıda olabiliyor anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    suçlu belli 69 defa bırakan ,polisimize üzülüyorum yakala bıraksın git bidaha yakala deniyor bidaha serbest Allah CC kolluk kuvvetlerimize güç kuvvet kalem tutan adaletçilerimize vicdan versin
    Cevapla
  • huraâaaa 1 yıl önce Şikayet Et
    elini kesip bırakacan ömür boyu sürünsün Allah'ın adaletini uygulayacaksın iğdamlık bundan insalığa fayda yok dünyaya yük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!