Babalar Günü'nde oğlunu vurdu

Karaman'da Halit Ö. 'Babalar Günü'nde tartıştığı oğlu Cahit Ö.'yü (26) tabancayla ateş ederek göğsünden yaraladı. Cahit Ö.'nün hayati tehlikesi devam ederken Baba Halit Ö. ise polise teslim oldu.

Babalar Günü'nde oğlunu vurdu
Babalar Günü'nde oğlunu vurdu
GİRİŞ 20.06.2022 09:39 GÜNCELLEME 20.06.2022 09:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 22.40 sıralarında Alacasuluk Mahallesi 488 Sokakta meydana geldi. Halit Ö., evlerinin bahçesinde bilinmeyen nedenle tartıştığı oğlu Cahit Ö.'ye tabancayla ateş etti. Göğsünden yaralanan Cahit Ö., kanları içinde yere yığıldı. Aile fertlerinin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cahit Ö., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Cahit Ö.'nün hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Baba Halit Ö. ise polise teslim oldu. Soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    çocuk ALLAH bilir ne yaptı babasına :=(
    Cevapla
  • kısas 1 yıl önce Şikayet Et
    allah hayırlı baba versin
    Cevapla
  • Caner 1 yıl önce Şikayet Et
    Baba oğul uzay bilgi teknoloji cagindayiz aman Yarabbim
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    allah hic kimseyi evladıyla ve babasıyla terbiye etmesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!