Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu

Yalova'da zıpkınla balık avlamak için denize giren Cahit Turhan (42) kayboldu. Turhan için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu
Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu
GİRİŞ 04.07.2022 16:13 GÜNCELLEME 04.07.2022 16:13

Altınova ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Cahit Turhan, dün saat 06.00 sıralarında zıpkınla balık avlamak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinden çıktı. Turhan’ın eve dönmemesi üzerine ailesi polise haber verdi.

İhbar üzerine arama çalışması başlatan ekipler, sahil şeridindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden Turhan’ın 06.30 sıralarında Tersaneler Bölgesi Hersek İskelesi’nden denize girdiği belirlendi.

Bunun üzerine Sahil Güvenlik ekipleri, Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı deniz polisi ile dalgıçlar deniz yüzeyinde ve altında arama çalışması başlatırken, polis ekipleri de karadan çalışmalara destek verdi.

Havanın kararmasıyla ara verilen arama çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başlandı. Havadan da destek verilen arama çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!