75 yaşında, fındık bahçesi kavgasında katil oldu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde fındık bahçesi nedeniyle çıkan kavgada Ahmet Cemal Çürüksulu (75), tabancayla Nurettin Erisoylu'yu (46) vurarak öldürdü.

75 yaşında, fındık bahçesi kavgasında katil oldu
75 yaşında, fındık bahçesi kavgasında katil oldu
GİRİŞ 12.07.2022 17:20 GÜNCELLEME 13.07.2022 11:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Erisoylu'nun ateşlediği silahtan çıkan kurşunla yaralanan Çürüksulu ise hastanede tedaviye alındı.

Olay, saat 09.00 sıralarında ilçeye bağlı Oluklu Mahallesi'nde meydana geldi. Nurettin Erisoylu, Ahmet Cemal Çürüksulu'nun icralık olan 25 dönümlük fındık bahçesini banka aracılığı ile satın aldı. İddiaya göre, bahçede temizlik yapan Erisoylu'nun yanına Çürüksulu geldi ve ikili tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Erisoylu, üzerindeki tabanca ile Çürüksulu'ya ateş etti.

Bu sırada yaralanan Çürüksulu da kendi tabacasıyla karşılık verdi. Kurşunların isabet ettiği Erisoylu, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Erisoylu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Çürüksulu ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erisoylu'nun cansız bedeni, Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • yargic 1 yıl önce Şikayet Et
    adamin yerine neden musallat olmus adam bişekliyle yerini geri alirdi .
    Cevapla
  • Bilirkişi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ordu da kırık çok
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu ordulular Adam olmaz
    Cevapla
  • Azerbaycanli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır Aynılar
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Ödeyemeyip elinden alınan fındık bahçesinin hazımsızlığı bir insan canına mal olmuş, neye yaradı şimdi ne öldürdüğün nede sen kullana bileceksin değermiydi çok yazık.
    Cevapla
  • İstanbul lu 1 yıl önce Şikayet Et
    dünya malı için değermi biri mezara biri ceza evine son bişmanlıkta fayda etmiyor Allah tüm insanlara akil fikir vermiş ama unu kulanan yok
    Cevapla
  • Asgari ücretli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın malını almışsın o da benim malım diye temizlemeye girmiş zaten bu işler böyle olur uzak durcan bu tür alım satımlardan.yazık günah Rabbim affetsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!