"Bahçe sulama" kavgasında karı-kocaya ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Yozgat'ta, komşular arasında çıkan bahçe sulama kavgasında Seyit K.'nın (66) av tüfeği ile ateş ettiği Ayşe (62) hayatını kaybederken, eşi İsmail Polat (65) ise ağır yaralandı.

"Bahçe sulama" kavgasında karı-kocaya ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı
"Bahçe sulama" kavgasında karı-kocaya ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 04.08.2022 19:24 GÜNCELLEME 04.08.2022 19:24

Olay, saat 14.00 sıralarında Merkeze bağlı Sağlık köyünde meydana geldi. Seyit K., Ayşe Polat ve İsmail Polat, köy çeşmesinde karşılaştı. İddiaya göre, komşular arasında bahçe sulama nedeniyle çıkan tartışma yerini kısa sürede kavgaya bıraktı. Kavganın büyümesiyle Seyit K., evden aldığı av tüfeği ile önce Ayşe Polat'a ardından da eşi İsmail Polat'a ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Ayşe ve İsmail Polat çifti kanlar içerisinde yığılırken, Seyit K. ise olay yerinden kaçtı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde başından vurulan Ayşe Polat'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan İsmail Polat ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ayşe Polat'ın cenazesi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kaçan şüpheli Seyit K. ise jandarma ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!