Kahreden olay... Amca, yeğen katili oldu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde amca-yeğen arasında çıkan tartışmada kan aktı. Amcası, yeğenini silahla vurarak öldürdü.

Kahreden olay... Amca, yeğen katili oldu
Kahreden olay... Amca, yeğen katili oldu
GİRİŞ 03.09.2022 15:26 GÜNCELLEME 03.09.2022 15:26

Olay, Resuller Mahallesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amca Ö.D. ile yeğeni Aziz Durmaz (51) arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı.

Kısa sürede yerini kavgaya bırakan olay esnasında Ö.D., yeğenini silahla vurarak kaçtı. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Aziz Durmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bölgede yapılan incelemelerin ardından Aziz Durmaz’ın cansız bedeni Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili inceleme başlatılırken, yeğen katili amca her yerde aranıyor.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu