Çukurca'da kaçak çay ve sigara ele geçirildi

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yapılan operasyonda 7 bin 770 paket kaçak sigara ve 1 ton 765 kilogram kaçak çay ele geçirildi.

Çukurca'da kaçak çay ve sigara ele geçirildi
Çukurca'da kaçak çay ve sigara ele geçirildi
GİRİŞ 07.09.2022 09:41 GÜNCELLEME 07.09.2022 09:41

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Çukurca ilçesi Üzümlü köyünde eş zamanlı olarak icra edilen aramalarda; Z.S. isimli şahsın ev ve aracında 4 bin 620 paket bandrolsüz sigara ve 735 kilogram çay, Y.S. ve B.S. isimli şahısların işletmeciliğini yaptıkları bakkalda 2 bin 480 paket bandrolsüz sigara, T.K. isimli şahsın evinde 670 paket bandrolsüz sigara ve 1 ton 30 kilogram çay ele geçirilmiştir" denildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!