Uyuşturucu bağımlısı adam, annesini öldürüp balkondan attı

İstanbul Bağcılar'da 26 yaşındaki bir genç, annesini öldürdükten sonra balkondan aşağı attı. Olayla ilgili yayın yasağı getirilirken, A.S.'nin ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu öğrenildi.

Uyuşturucu bağımlısı adam, annesini öldürüp balkondan attı
Uyuşturucu bağımlısı adam, annesini öldürüp balkondan attı
GİRİŞ 25.09.2022 22:31 GÜNCELLEME 26.09.2022 07:03
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Olay, Bağcılar ilçesi Fevziçakmak Mahallesi 2014 Sokak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 26 yaşındaki A.S. henüz bilinmeyen bir nedenle 58 yaşındaki annesi H.S.'yi öldürüp aşağıya attı. İhbar üzerine olay yerine Çevik Kuvvet Polisleri ile Özel Harekat Polisleri geldi.

Çevik Kuvvet evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polisleri gören A.S. evi yakarak direnmek istedi. Uzun uğraşlar sonucu Özel Harekat Polisi, A.S.’yi yakalayarak gözaltına alındı. Katil zanlısı A.S.’nin daha önceden ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden firar ettiği öğrenildi. Öte yandan, gencin annesin kafasını balkondan atma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde, yolda ve evlerinin balkonunda bulunan vatandaşların bağırdığı ve şahın kafayı yere attığı görülüyor.

YAYIN YASAĞI GELDİ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Bağcılar'da A.S.'nin, annesi H.S.'yi bıçakla öldürüp, kestiği kafasını balkonda sokağa attığı olaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Kasten Öldürme suçu ile ilgili, Bağcılar ilçesinde yürütülen çalışmalarda; saat: 16.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, H.S.(58) isimli kadın şahsın, A.S.(26) isimli şahıs tarafından bıçakla yaralanarak öldürüldüğü belirlenmiş, olay yerine intikal edilmiştir.

Yapılan kontrolde; H.S. isimli kadın şahsın hayatını kaybettiği görülmüş, yapılan incelemede evin salon kısmında A.S. isimli şahsın yangın çıkardığı anlaşılmıştır. Araştırmalarda; A.S. isimli şüpheli şahsın H.S. isimli öldürülen kadın şahsın oğlu olduğu belirlenmiş ve ayrıca şüpheli şahısın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır.

Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat devam etmektedir" denildi.

RTÜK BAŞKANI ŞAHİN'DEN PAYLAŞIM

RTÜK Başkan Ebubekir Şahin de sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak hassasiyet uyarısında bulundu.

Şahin'in o paylaşımı:

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 74
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Hapse atamayız,ceza da verilemez.Bunları biliyoruz.Bu ülkenin yasa yapıcıları toplayın bu konuda söz sahibi STK larını topluma musallat olmayacak biçimde bu ruh hastaları için bir yaptırım getirin.Mesela,madem ceza evine atamıyoruz toplumda hiç bir suçu,günahı olmayan başkalarına da zarar vereceğini göz önünde tutarak,bunları ülkenin SURİYE ve IRAK sınırına konteynırlardan kamplar yapın.Dikin başlarına güvenliği bırakın.Dağa,taşa zarar versin.
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart. Uyuşturucu satan ve sattıranlara ağır müebbet ve idama varacak kadar ağır cezalar verilmeli.
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay için idam istememiz yanlış olur. Çünkü cinayeti işleyen kişi deliler hastanesinden kaçan bir deli bu deliyi hapse de atamazlar. Evladı tarafından öldürülen merhumeye Allah'tan rahmet dilerim.
    Cevapla
  • Stortis 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu savunduğuna göre sen de mi bürütüssün yoksa. Tedaviye direnen direnen organlar vücuttan kesilip atılır. Böyle tedavisi mümkün olmayanlar toplumdan tecrit edilmeli, zarar verenler ya da zarar verme ihtimali yüksek olan kaçaklar da ortadan kaldırılmalıdır. Bunların azgın pitbullardan tek farkı kuyruksuz ve iki ayaklı olmaları.
    Cevapla
  • Attila 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşamasının hiçbir şeye faydası yok. Vergilerimiz niye bu deliye gitsin ki? Bence en mantıklısı ölene kadar deneylerde kobay olarak kullanılmalı. En kârlısı bu.
    Cevapla
  • abdullah ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    peki aynı olayı senin kanından birine yapsa (allah korusun) yine aynı seyleri diyebilirmisin
    Cevapla
  • Ali Uncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir deli sizin annenizi de aynı şekilde öldürse de yorumunuz aynısı mı olur?
    Cevapla
  • Seda 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce benzer haberler gördük ve ben bir yorum yapmıştım size önerim Türkiye'nin en temel problemi şizofreni hastalarıdır insanların arasında geziyor annelerle babaları birlikte yaşıyor elini her an bıçak alabilecek tipler. Şu Manisa paradigma bu insanların bir yere kapatılmasına karşı çıkıyor ama işin gerçeği bu insanların hapishane benzeri bir sağlık kuruluşuna kapatılması gerekiyor başka çare yok. Bu konuda bir analiz haber yapabilirsiniz mesela
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklar uyuşturucu müptelaları , sabıkalı psikopat ,ruhsal raporlu manyak ,araması olan yerli yabancı mafya tipli gangster dolu zavallı polislerin zorla aldıklarını ya savcılar yada hakimler salıverme yarışında iken şimdi de siyasiler oy için af peşine düşmüş.. Yazık ki millet kendi canı yanmayınca cıyaklamıyor sonuçta bu olaylar oluyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor