Kadıköy'de kargo aracı bariyerlere ok gibi saplandı!

Kadıköy'de sürücüsünün yol ayrımında kararsız kaldığı kargo aracı bariyerlere çarptı.

Kadıköy'de kargo aracı bariyerlere ok gibi saplandı!
Kadıköy'de kargo aracı bariyerlere ok gibi saplandı!
GİRİŞ 07.10.2022 12:48 GÜNCELLEME 07.10.2022 12:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bariyerin minibüsün önünden girip arkasından çıktığı kazada sürücü şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaza, 09.45 sıralarında Kadıköy 1'inci Çevre Yolu Hasanpaşa istikameti Söğütlüçeşme yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Çınar'ın kullandığı 34 NH 8767 plakalı kargo minibüsü, çevreyolu Söğütlüçeşme ayrımında iki yol arasındaki bariyere çaptı.  Çarpmanın etkisiyle kargo minibüsünün ön kısmından giren bariyer, arkasından çıktı. 

SÜRÜCÜ ŞANS EDERİ KURTULDU

Kazada minibüs hurdaya dönerken sürücü Fatih Çınar şans eseri yara almadan kurtuldu. Bir cipin de hasar gördüğü kazada minibüste bulunan kargo paketleri yola saçıldı. Trafikte kısa süreli aksamalar yaşanırken, polis ekipleri yolda yeni bir kaza yaşanmaması için önlem aldı. Ekiplerin çalışması sonrasında minibüs bariyerden ayırılarak çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

"KARARSIZ KALDIM" 

Sürücü Fatih Çınar "Kararsız kaldım. Sol taraftaki araca çarpmamak için mecbur kaldım. Arabada tektim. Bariyer önden girdi arkadan çıktı." diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • bay 1 yıl önce Şikayet Et
    hızlı gitmiş mecbur kalmış yersen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap