Oğlunu acımasızca öldüren babanın gerekçesi kan dondurdu!

İzmir'de kahvaltı sofrasında tartıştığı oğlu Kenan Sinan Canikli'yi (41) tabancayla vurarak öldüren Yusuf Canikli'nin (66) ifadesi ortaya çıktı

Oğlunu acımasızca öldüren babanın gerekçesi kan dondurdu!
Oğlunu acımasızca öldüren babanın gerekçesi kan dondurdu!
GİRİŞ 09.10.2022 09:19 GÜNCELLEME 09.10.2022 09:23
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirten Canikli, "Sürekli benden para istiyordu. Olay günü yine aynı nedenle tartıştık, bunaldım, vurdum" dedi.

Olay, 6 Ekim'de saat 11.30 sıralarında Çobançeşme Mahallesi 2575 Sokak'ta meydana geldi. İnşaat işi ile uğraşan Yusuf Canikli, kahvaltı sofrasında inşaat ustası oğlu Kenan Sinan Canikli ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Evdeki tabancayı alan Yusuf Canikli, oğluna doğrultup ateşledi. 

Göğsüne isabet eden kurşunla kanlar içinde kalan Kenan Sinan Canikli hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan baba Canikli, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Yusuf Canikli, ifadesinde, oğlunun uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu belirterek, "Sürekli benden para istiyordu. Para vermediği zamanlarda da sık sık kavga ediyorduk. Olay günü yine aynı nedenle tartıştık, bunaldım, vurdum" dediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Sezgine 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarınızı, gençleri çok sevin. O kadar çok sevin ki -tabi boğmadan- hayatlarında boşluk olusmasin. Onları başkalarının kollarına, kucağına atmayın. Yazık oluyor ailelere. Babalara çok sorumluluk düşüyor çok. Çok ihmalkar yetişkin var. Yaşarken manen ölen, yalnız, mutsuz, huzursuz gençler var .
    Cevapla
  • Gülben 1 yıl önce Şikayet Et
    Babası oğlunu öldürmeseydi oğlu başkalarını öldürebilirdi. Çok zor bir durum..
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    baba ceza almamak için yalan söylüyorda olabilir,madde bağımlısı biri inşaat ustası olabilirmi,o tehlikeli işte kalaslar üstünde çalışmak normal insanın bile zor yaptığı iş,kaldıki uyuşturucu kullanan biri yapacak. ama çalışmayı bırakıp babasından para isteyip öyle yaşamaya başladıysa başka.çalışıp çalışmadığı araştırılmalı,yapılabiliyorsa ceset üstünde uyuşturucu testi yapılmalı.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Esrar içmeden çalışamayan inşaaat işcisi biliyorum demekki sen hiç bir şey görmemişsin
    Cevapla
  • abdullah ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    olay sahitlerle araştırılmalı adam dogru söylüyorsa serbest bırakılmalı etrafımda böyle insanlar cok var inanın bir cogu artık ölsede kurtulsak diye bakıyorlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocoklarımıze dini eğtim öğretmedıkçe ve bu tür olayler malesek yaşaniyor ve yaşanecek çünkü adalet ve huzur ismaldadır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekliye "memur" indirimi Resmi Gazete'de
Başkan Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir ve Aliyev ile görüştü