Ana sınıfı etkinliğinde feci olay! 6 yaşındaki Mehmet'in üzerine kaynar su döküldü

Isparta'da, bir ilkokulun ana sınıfındaki turşu hazırlama etkinliği sırasında Mehmet Ali Sarpdağ'ın (6), üzerine sıcak su dökülmesi sonucu vücudunda 2'nci derece yanıklar oluştu.

Ana sınıfı etkinliğinde feci olay! 6 yaşındaki Mehmet'in üzerine kaynar su döküldü
Ana sınıfı etkinliğinde feci olay! 6 yaşındaki Mehmet'in üzerine kaynar su döküldü
GİRİŞ 18.10.2022 17:20 GÜNCELLEME 18.10.2022 17:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, dün Kamile Gürkan İlkokulu'ndaki ana sınıfında meydana geldi. Öğrencilere günlük yaşam becerileri kazandırmak için yapılan turşu hazırlama etkinliğinde, iddiaya göre, öğretmenin elindeki sıcak su dolu sürahinin sapı koptu. Bu sırada sıcak su, Mehmet Ali Sarpdağ'ın üzerine döküldü. Sarpdağ, çağrılan ambulansla önce Isparta Şehir Hastanesi'ne, ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan Sarpdağ'ın vücudunda 2'nci derece yanıklar oluştuğu belirlendi.

'10 GÜN KADAR TEDAVİMİZ DEVAM EDECEK'

Eşinin kendisine haber verdiğini belirten baba Bayram Sarpdağ, "Hastaneye geldim, fenalaştım. Okulda turşu yapacaklarmış. Sıcak su bulunan sürahinin sapı kopmuş, çocuğun üzerine devrilmiş. Çocuk da o an masadaymış. Okula gidemedik, öğrenemedik" dedi.

Çocuğun tedavisini yapan Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı'ndan Dr. Yeliz Kart, hastanın genel durumunun iyi olduğunu belirtti. Mehmet Ali Sarpdağ'ın gövdesi ile kol ve bacaklarında 2'nci derece yanık olduğunu ifade eden Dr. Kart, "Hastamıza şu an sıvı tedavisi uyguluyor ve ağrı kesiciler veriyoruz. Geri kalan pansumanlarını ameliyathanede yapacağız. 10 gün kadar tedavimiz devam edecek" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sıcak su almadan olmuyor mu bune mantık yazık çocuğa ya
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ceza verilmeli kaynar su ne alaka dengeszler
    Cevapla
  • sadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ana Okullarında turşu yapılıyor ama sıcak suyla yapmak öğretmenin hatası. 5 yaşındaki çocuk sıcak suyla turşu yapabilir mi? Soğuk suyla yapmalıydı. Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Öğretmeninde en az çocuk kadar ızdırap çektiğinden, çocuğun anne ve babası kadar üzgün olduğundan şüphem yok. Görünmez kaza. O da öyle olmasını istemezdi ama olmuş. Öğretmenlerin çocuklara kendi çocukları gibi baktığını ve özveri gösterdiklerini biliyorum. Burada kusur aranmamalı.
    Cevapla
  • Merve. B. 1 yıl önce Şikayet Et
    İmza Öğretmenin bir tanıdığı
    Cevapla
  • Başgan 1 yıl önce Şikayet Et
    sıcak su ile turşu mu olur. yapılabilir bir etkinlik turşu ama soğuk su ile olur. Çok geçmiş olsun yavrumuza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti