Hafriyat kamyonu Arnavutköy'de dehşet saçtı: 17 yaralı

Arnavutköy'de işçileri taşıyan servis minibüsüne arkadan gelen hafriyat kamyonu çarptı. Kazada servis şoförüyle birlikte toplam 7 kişi yaralandı.

Hafriyat kamyonu Arnavutköy'de dehşet saçtı: 17 yaralı
Hafriyat kamyonu Arnavutköy'de dehşet saçtı: 17 yaralı
GİRİŞ 31.10.2022 14:04 GÜNCELLEME 31.10.2022 14:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 07.30 sıralarında Arnavutköy Gazi Fahrettin Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Tugay Demir yönetimindeki 34 JJA 11 plakalı servis minibüsüne arkadan gelen 34 DNJ 632 plakalı hafriyat kamyonu çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan servis minibüsü de Halil Celep yönetimindeki 34 DIH 523 plakalı kamyonete çarparak durabildi. İçerisinde 20’ye yakın işçinin bulunduğu servis minibüsünde şoför ve 6 işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı işçilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere götürdü. Yaralı işçilerin hastaneye götürülmesinin ardından kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka çekildi. Arnavutköy Hadımköy yönünde kaza nedeniyle oluşan uzun araç kuyrukları da normale dönmeye başladı. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • zazaki 1 yıl önce Şikayet Et
    yollar sadece harfiyat kamyonlarının...denetim olmayınca caydırıcı ceza olmayınca...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kamyonların sola girmesi yasak bunlarda ağır ceza kesemediğin takdirde kazaların devamı gelecek
    Cevapla
  • namarek 1 yıl önce Şikayet Et
    harfiyat kamyonları azrail.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"