Çiğ köfte dürüm içinde uyuşturucu... Polisin dikkati yakalattı!

Feriköy’de iki şahıs çiğ köfte dürüm içerisinde nezarethaneye uyuşturucu madde sokmaya çalıştı.

Çiğ köfte dürüm içinde uyuşturucu... Polisin dikkati yakalattı!
Çiğ köfte dürüm içinde uyuşturucu... Polisin dikkati yakalattı!
GİRİŞ 11.01.2023 09:08 GÜNCELLEME 11.01.2023 09:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Şişli Feriköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri aranması olan bir şahsı gözaltına alarak nezarethaneye koydu. Arkadaşları ise bağımlı olan şahsa çiğ köfte dürüm içerisinde uyuşturucu hap ulaştırmak istedi. Polis, şahısların hareketlerinden şüphelenmesi üzerine dürümde yaptığı incelemede dürüm içerisine gizlenmiş 2 adet hap ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şahıs, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Feriköy Polis Merkezi Amirliği ekipleri, geçtiğimiz 23 Aralık saat 23.00 sıralarında bir suçtan aranan şahsı gözaltına aldı. Şahıs, ertesi gün adliyeye sevk edilmek üzere nezarethaneye konuldu. Şahsın gözaltında olduğunu öğrenen arkadaşları A.S. ve Y.B., ona yemek getirdiklerini söyledi.

POLİS ŞAHISLARIN HAL VE HAREKETLERİNDEN ŞÜPHELENDİ

Gözaltındaki şahıslara kumanya verildiğini ve dışarıdan yiyecek ile içecek kabul edilmediğinin söylenilmesine rağmen şahıslar, getirdikleri yiyeceğin gözaltındaki arkadaşlarına teslim edilmesinde ısrar etti. Bu ısrar sebebiyle şahısların hal ve hareketlerinden şüphelenen polis, üst aramalarını yaptı. Şahısların tedirgin olduklarının görülmesi üzerine getirdikleri çiğ köfte dürüm polis ekipleri tarafından kontrol edildi. Yapılan incelemede çiğ köfte içerisinde sarılı vaziyette ve şeffaf poşet içerisinde 2 adet kırmızı beyaz renkte uyuşturucu madde ele geçirildi. Hapların sorulması üzerine ise Y.B. isimli şahıs, dürümü Feriköy bölgesinde bir çiğ köfteciden aldıklarını ve aldıktan sonra içerisine hapı kendilerinin koyduğunu söyledi.

SAVCILIK TARAFINDAN SERBEST BIRAKILDILAR

Bu şekilde çiğ köfteyi alıp A.S. ile birlikte emniyette gözaltında bulunan arkadaşlarına getirdiklerini itiraf etmeleri üzerine iki şahıs gözaltına alındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar, emniyette “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak” suçundan adli işlemleri yapılması sonrasında adliyeye sevk edildi. Savcılık makamına getirilen iki şahıs, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakıldı!
    Cevapla
  • yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    2tane hap satıcı değil kullanıcı olduğunu gösterir. Burada serbest kalmasına sinirlenen yorumcular. Aynı enerjinizi gerçek uyuşturucu satıcıları olan mafyalara harcayın.
    Cevapla
  • sizce 1 yıl önce Şikayet Et
    içenlen satanı anadolunun o buzgibi boskırında TARLALARDA TAŞKIRIP HAYVAN BESLESE TÜNEL YAPSA SULAMAKANALARI YAPSA HİÇ BİRDERLERİ KALMAZDI
    Cevapla
  • Bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKÇE'yi bozkırda mı öğrendin ??????
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırak suç işlesin ama serbest bırakan işbilmezlere hiç bir işlem yapılmasın. Serbest bırakılan şahıs tekrar suç işlerse serbest kalmasını sağlayan avukat, savcı, hakim her kimse o suç işleyen zanlıyla beraber aynı hücreye konulmadıkça düzen sağlanmayacak. Bir karar verildiği zaman, o karar yüzünden birileri zarar görüyorsa kararı verenlerde suçludur.
    Cevapla
  • Diyar-ı Bekri 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yamalı hukukumuz vardı. Sonra da Avrupa birliğine uyum sağlayacağız diye delik deşik bir hukukumuz oldu. Hukukun yeniden elden geçirilmesi ve cezaların caydırıcı olması gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Yunanistan ve Türkiye'nin ortak yemeği! En iyisi Türk mutfağından seçildi...