‘Uyuşturucu satıyor musun’ diye sorunca bıçaklayarak öldürmüş

Adana'da sokakta tartıştığı İbrahim Salman’ı (31) karnından bıçaklayıp öldüren Hasan Gülsoy (19), tutuklandı.

‘Uyuşturucu satıyor musun’ diye sorunca bıçaklayarak öldürmüş
‘Uyuşturucu satıyor musun’ diye sorunca bıçaklayarak öldürmüş
GİRİŞ 16.01.2023 10:02 GÜNCELLEME 16.01.2023 10:02

Gülsoy’un emniyetteki ifadesinde, Salman’ın kendisine ‘Uyuşturucu satıyor musun’ diye sorduğunu, bunun üzerine sinirlendiğini ve tartışma sırasında onu bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Olay, 9 Ocak’ta saat 13.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta yürüyen İbrahim Salman, yol kenarında bekleyen Hasan Gülsoy’a uyuşturucu satıp, satmadığını sordu. Gülsoy, bu soruya sinirlenince ikili arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüdü. Gülsoy ve Salman birbirini darbetti. Arbede sırasında Gülsoy, Salman’ı karnından bıçaklayıp, kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla yakınlardaki bir özel hastaneye kaldırılan Salman, burada tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu şüphelinin ailesine ait bir mobilyacıda saklandığını tespit etti. Adrese yapılan baskınla şüpheli Hasan Gülsoy, yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, “Sokakta yürürken, ‘Uyuşturucu satıyor musun?’ diye sordu. Mahallede akrabalarımın yaşadığını, bir daha böyle bir soru sormamasını söyledim. Sinirlendim ve tartışmaya başladık. Ayrılırken bana küfredince bıçakladım” dediği öğrenilen ve ardından adliyeye sevk edilen Gülsoy, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi