Pitpull köpeğinin saldırdığı 5 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde arkadaşlarıyla oynadığı sırada pitbull cinsi köpeğin saldırdığı 5 yaşındaki çocuk ölümden döndü. Yaralı çocuk ile oğlunu kurtarmaya çalışırken ellerinden yaralanan anne hastanelik oldu.

Pitpull köpeğinin saldırdığı 5 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı
Pitpull köpeğinin saldırdığı 5 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 01.05.2023 18:18 GÜNCELLEME 01.05.2023 18:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, Alaplı ilçesi Okcular Köyü Yusufcuk Mahallesi'nde meydana geldi. Evlerin yakınında bulunan parkta oyun oynarken sahipsiz pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuğunun çığlık sesini duyan annesinin müdahalesiyle kurtarılırken, annesi de ellerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile pitbull cinsi köpeğin saldırısı ile yaralanan anne ve oğlu araçla Alaplı Devlet Hastanesine kaldırıldı. 5 yaşındaki Aytekin Çalışkan, buradaki ilk tedavisinin ardından Zonguldak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 5 yaşındaki Aytekin’in sol ayağında doku zedelenmeleri meydana geldiği tespit edildi.

ANNE ÇALIŞKAN: BİZ ACI ÇEKTİK BAŞKASI DA ÇEKMESİN

Olay anını anlatan anne Tuğba Çalışkan (25), "Köyde evimizin yakınlarında bir parkta gittik ve orada başıboş şekilde köyümüze bırakılan pitbull cinsi köpek bir anda çocuğuma saldırdı. Ben olmasaydım çocuğumu kötü yapacaktı. Ben köpeğin çenesini çocuğumun ısırdığı ayağından çekerek beni de ellerimden ısırarak kurtardım. Başıboş köpeklerin sorumsuzca kendi başını bırakılmasını istemiyoruz. Daha önce de köyümüze başıboş köpekler bırakıldı. Bu sefer çocuğuma saldırdı. Gerekli merciler bu konuda bir önlem alsın. Biz acı çektik başkası da acı çekmesin" serzenişinde bulundu.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    köpek idam, sahibi hapis, itiraz edene dayak. yoksa olmayacak.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    sahibine hapis cezası verilmeli ibreti alem için
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Allahın dilsiz kulları diye haber yaptığınız, hergün çocuklarımızın ölümüne sebep olan itler bunlar. Yazık değilmi insanlarımıza. Bunlar sokaklarda gezsin, biz insanlar dağlara çıkalım, evlerxen çıkmayalım o zaman. Bir yerde biri köpeğe vursa bundan daha sükseli haber olurdu.
    Cevapla
  • Malatyalı 11 ay önce Şikayet Et
    Sahibıne cinayetle yargılenmelı 25 yıl verilmelı
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Maalesef memleketimizde hayvantapar insanlar çoğaldı. İnsanın hayvan kadar kıymeti yok. Ve sonuç bu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı