Genç üniversite öğrencisi Cem Tamgüler kalbine yenildi

Denizli’de hastanede tedavi olduktan sonra evine dönen, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Cem Tamgüler kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Tamgüler’in cenazesi, otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Genç üniversite öğrencisi Cem Tamgüler kalbine yenildi
Genç üniversite öğrencisi Cem Tamgüler kalbine yenildi
GİRİŞ 11.05.2023 00:37 GÜNCELLEME 11.05.2023 00:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arkeoloji Bölümü 1. sınıf öğrencisi Cem Tamgüler (22), kalp ritim bozukluğu şikayeti nedeniyle kullandığı ilacını alıp uykuya kaldı. Bir süre sonra uyandığında içtiğinden emin olmadığı ilacından yeniden içince rahatsızlanan Tamgüler, kız arkadaşı ile birlikte hastaneye gitti. Kan değerleri normal çıkmasına rağmen 24 saat gözetim altında kalması önerilen Tamgüler, kendi rızasıyla hastaneden ayrılarak evine döndü.

Eve döndüğünde ağabeyi ile de görüşen Cem Tamgüler, sabah saatlerinde yeniden rahatsızlandı. Kız arkadaşının yardım talebi üzerine adrese gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, genç üniversitelinin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini belirledi.

Hayatını kaybeden Cem Tamgüler’in cenazesi, otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Otopsi işlemleri tamamlanan Tamgüler’in cenazesi, ailesine teslim edildi. Üniversite öğrencisinin cenazesinin Van’da son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Abdussamet 11 ay önce Şikayet Et
    Allah cc.Rahmet etsin.Yakınlarına sabır versin.
    Cevapla
  • İsimsiz 11 ay önce Şikayet Et
    Amin canım kuzenim abim gibiydi
    Cevapla
  • Abdussamet 11 ay önce Şikayet Et
    Allah cc.Rahmet etsin.Yakınlarına sabır versin.
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Gençler , nodul, kola, cips, ikisi-üçü bir arada, enerji içeceği vs alışkanlıklarını bırakmalı, sigara alkol satışlarına gelen sınırlama bunlara da gelmeli. hatta çok yüksek vergiler konmalı. yada üretilmemeli. bizim prof. lar bu işlerden anlamıyor mu. neden konuşmuyor zararlarından yoksa onlarda mı nemalanıyor.2 yaşında çocuk kola bağımlısı.
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    Asidandir
    Cevapla
  • Musi 11 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi