İstanbul'da karşı şeride geçen tır otomobilin üzerine devrildi: 1 ölü

Çatalca ilçesinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçen tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yolun İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul'da karşı şeride geçen tır otomobilin üzerine devrildi: 1 ölü
İstanbul'da karşı şeride geçen tır otomobilin üzerine devrildi: 1 ölü
GİRİŞ 07.06.2023 22:53 GÜNCELLEME 07.06.2023 22:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

E-80 Otoyolu Çatalca bağlantısında seyir halinde olan Yunus T. idaresindeki 22 AP 456 plakalı kumaş yüklü tır, kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek, Salih A. yönetimindeki 06 VUZ 24 plakalı otomobilin üzerine devrildi.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, otomobil sürücüsü Salih A'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Tır şoförü Yunus T. ile otomobilde bulunan 2 kişi, yaralı olarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yolun İstanbul istikameti trafiğe kapanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Denetim denetim eskiden denetim vardı polisiten cekinirlerdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit