Akılalmaz hırsızlık! Deprem bölgesinde çalınan otomobilin çıktığı yer hayrete düşürdü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde çalınan bir otomobil, deprem çadırında parçalanmış halde bulundu. Otomobilin parçalarının bir başka otomobile monte edildiği belirlenirken, polis, hırsızlık şüphelilerinin peşine düştü.

GİRİŞ 09.06.2023 00:13 GÜNCELLEME 09.06.2023 00:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İskenderun'un Esentepe Mahallesi Şehit Jandarma Mevlüt Küçük Caddesi’nde Cemil Ünal'a ait park halindeki 31 AIU 489 plakalı otomobil, 6 Haziran'da çalındı. Ünal’ın ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, mobese kayıtlarını incelemeye aldı.

Yapılan araştırmada, çalınan araç, Kocatepe Mahallesi 359 Sokak’ta kurulan bir deprem çadırında bulundu. Otomobilin parçalara ayrıldığı, parçaların da 363 Sokak’ta park halindeki başka bir otomobile monte edildiği tespit edildi. 

MÜZİK AÇIP PARÇALAMIŞLAR

Polisin yaptığı incelemelerde otomobili çalan kişi veya kişilerin çadırı kamuflaj olarak kullandıkları, şüphelilerin parçalama sırasında seslerin duyulmaması için ses sistemiyle müzik açtığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, parmak izi aldı. Parçalanan otomobilden ve parçaların takıldığı diğer otomobilden deliller toplandı. Ekipler, iki araca da el koydu.

Polis, olayın aydınlatılması ve şüphelilerin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • hak 10 ay önce Şikayet Et
    layık olduğunuz gibi yönetilirsiniz
    Cevapla
  • adsız 10 ay önce Şikayet Et
    İnsanımız milli ve manevi duygularını yitirmiş yozlaşmış bir millet olarak, karanlığa sürüklenmekteyiz... Ceza yok her türlü suç serbest haline geldi daha kötüsü normal hale geldi artık hiç birşeye şaşırmıyoruz...
    Cevapla
  • lazalim 10 ay önce Şikayet Et
    Hobi yapıyorlar.
    Cevapla
  • sefer 10 ay önce Şikayet Et
    Yakalasalar nolcek. Caydirici ceza olmadiktan sonra. 15-20 sene indirimsiz cezası olmazsa daha çok vatandaş zarar görür.
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    hapiste beslemeyeceksin Allah ın emri cezayı vereceksin elini keseceksin
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 10 ay önce Şikayet Et
    içeride yüksek ihtiasas yapıp çıkarlar
    Cevapla
  • THUNDER 10 ay önce Şikayet Et
    VALLAHIDE IDAM BILLAHIDE IDAM baska caresi yok ..muhtemelen bu isi yapanin ilk vukuati degil oyleyse ik elini birde bacagini kesip atacaksin dagin basina yada colun ortasina
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?