Ağrı’da başından vurulan genç ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi

Ağrı’nın Tutak ilçesinde, düğünde başına kurşun isabet etmesi sonucu Ali Sayan isimli genç ağır yaralandı. Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın yakını olan genç, ambulans uçakla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne gönderildi.

Ağrı’da başından vurulan genç ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi
Ağrı’da başından vurulan genç ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi
GİRİŞ 11.06.2023 22:12 GÜNCELLEME 11.06.2023 22:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Karahan köyünde 9 Haziran'da yapılan bir düğünde başına kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Ali Sayan'ın (20), Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevkine karar verildi.

Ambulansla Ahmed-i Hani Havalimanı'na getirilen Sayan, buradan Sağlık Bakanlığına ait uçak ambulansa konularak Ankara'ya gönderildi.

Tutak Kaymakamı Enis Aslantatar, eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile Sayan'ın yakınları havalimanında hazır bulundu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Eskiden ambulans uçak , helikopter varmiydi?.İyi niyetle dusunmedigin sürece hiç bir yere varamazsın.Herkesin bakış açısı farklı.Yurt dışında da ambulans uçakla hasta getirildiği oldu.
    Cevapla
  • Yasin 10 ay önce Şikayet Et
    Torpil kokusu aldık sanırım
    Cevapla
  • ismail 10 ay önce Şikayet Et
    yasin bey bu devlet her vatandaşının yanında ben deprem bölgesine gittiğimde gördüm merak etme birileri ile geldiysen birileri ile gidersin
    Cevapla
  • Adnan 10 ay önce Şikayet Et
    Torpile gerek yok, ihtiyaç olan her yere Ambulans Helikopter gidiyor. Soyadı Sayan da olsa, Aslan da olsa fark etmez.
    Cevapla
  • Gasap haydo 10 ay önce Şikayet Et
    Ne zaman bu rezilikten millet olarak vaz geçecez. Düğün de eğlencede silahın ne işi var?
    Cevapla
  • Cemaldemir 10 ay önce Şikayet Et
    Her gün ayni olaylar cünkü silahlar toplanmiyor herkesin üstünde silah var bu kadar silahlar kovboy filmlerinde yok gülermisin aglarmisin
    Cevapla
  • Vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Normal vatandaş olsa tabut gönderirler... hiç hoş bir olay olmamış bu uçak gönderme....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Hamas'tan ateşkes açıklaması