'MİT personeliyiz' dediler... 4 milyon 500 bin liralık sahte altın dolandırıcılığı

Adana'da sahte altın, evrakta sahtecilik ve kendini MİT mensubu olarak tanıtan 13 dolandırıcının yakalanması için operasyon düzenlendi. Piyasa değeri 4 milyon 500 bin lira olan düşük ayarlı ve sahte altın ele geçirildi.

'MİT personeliyiz' dediler... 4 milyon 500 bin liralık sahte altın dolandırıcılığı
'MİT personeliyiz' dediler... 4 milyon 500 bin liralık sahte altın dolandırıcılığı
GİRİŞ 13.06.2023 09:06 GÜNCELLEME 13.06.2023 09:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları teknik ve fiziki çalışmalar sonucu kentte düşük ayarlı ve sahte altın suçlarına karışan 10 şüpheli, 20 kişiyi engelli raporu çıkarma vaadiyle dolandıran 2 şüpheli ve kendini MİT mensubu olarak tanıtan 1 şüpheliyi tespit etti. Savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından ekipler operasyon için harekete geçti.

4 MİLYON 500 BİN LİRALIK SAHTE ALTIN ELE GEÇİRİLDİ

Sabahın ilk saatlerinde şüphelilerin evlerine eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, piyasa değeri 4 milyon 500 bin lira olan düşük ayarlı ve sahte altın ele geçirdi. Evlerde yapılan aramalarda haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.  

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Hakkıyla adalet 10 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir yetkili bu yorumları okurmu bilmem ama ben yine de yazayım.Lütfen suçlulara adam gibi ceza verilmesi için harakete geçin.İlk suçta 2 yıl ikinci suçta 10 yıl verin artık.Şu millete yazık etmeyin.Yeter artık..Bir vatandaş kaza geçiriyor yardım etme bahanesiyle ne var ne yok çalıyorlar o canıyla uğraşırken..Millet sevdalısı Reisimize duyurulur..
    Cevapla
  • Reforma Devam 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı için özel olarak yaptırılan sözde adalet reformlarında milleti dolandırmak diye bir suç ve ceza bırakmadık elhamdulillaaaaah !
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Yapma ya
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    denetimli serbest..savcılık salmistir kesin. hırsızlığın cezası varmı acaba...bütün hırsızlar sokakta malum
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bu tür vakalarda sahtekarlara gerekli yaptırımlar yapılmalı ki,birdaha bu tür vakalara cüret edemesinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!