İstanbul'da 4 milyon 500 bin lira değerinde kaçak botoks ilacı ele geçirildi

Bakırköy’de Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda piyasa değeri 4 milyon 500 bin lira değerinde olan 2 bin 44 adet dolgu botoks ilacı ve 893 adet botoks sulandırma solüsyonu ele geçirildi.

İstanbul'da 4 milyon 500 bin lira değerinde kaçak botoks ilacı ele geçirildi
İstanbul'da 4 milyon 500 bin lira değerinde kaçak botoks ilacı ele geçirildi
GİRİŞ 14.06.2023 13:17 GÜNCELLEME 14.06.2023 13:17

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, kaçak yollarla ülkeye getirilen emtia ürünlerinin piyasaya sürüldüğünü tespit etti. Konuya ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, Bakırköy'de bir adrese operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon da piyasa değeri 4 milyon 500 bin lira olan 2 bin 44 adet dolgu botoks ilacı ve 893 adet botoks sulandırma solüsyonu ele geçirildi. Kaçak yollarla ülkeye emtia ürün süren 2 kişi adrese yönelik yapılan operasyonda yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon sonucunda yakalanan ürünler ise İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?