Çökertilen çetenin 82 yaşındaki lideri, bastonuyla adliyeye getirildi

Konya'nın Ereğli ilçesinde vatandaşların ev ve iş yerlerini gasp eden çete, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi. Bastonuyla adliyeye sevk edilen 82 yaşındaki çetenin lideri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GİRİŞ 25.06.2023 12:49 GÜNCELLEME 25.06.2023 16:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Ereğli'de birçok vatandaşın evlerini ve iş yerlerini hukuksuzca ele geçiren, 'Canpolatlar' olarak bilinen suç örgütüne Konya Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce operasyon düzenlendi. Özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin de katıldığı operasyonda Ereğli ve Karapınar ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Düzenlenen operasyonda; 82 yaşındaki Neşet C., oğulları Ekrem C. (52), Tahsin C. (47), torunları Ahmet C. (22), ve S.C. (17) gözaltına alındı. Nitelikli yağma suçundan haklarında adli işlem başlatılan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çetenin en büyüğü ve suç örgütünün lideri olduğu öne sürülen ve bastonuyla adliyeye götürülen Neşet C., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, çete liderinin torunu olduğu öğrenilen Ahmet C. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    bunu birakan kim ise hemen gørev atin iceri atin ne bu ya suc makinesi ceza almiyor iceri atmiyorlar
    Cevapla
  • ebabil 65 10 ay önce Şikayet Et
    adamlar suç makinesi olmuş hakimler serbest bıraktı ben bunlardan daha iyi hakim olurum
    Cevapla
  • zafer gülten 10 ay önce Şikayet Et
    82 yaşına gelmişin,parayı nidecen,sen kendine bi mezar ayarla artık,bırak bu işleri,tevbe et,yaşasanyaşasan 5-10 sene daha yaşarsın.
    Cevapla
  • murtaza 10 ay önce Şikayet Et
    PKK dan sonra Türkiye'de en tehlikeli guruplar,çeteleşme ve şehir eşkiyaları,emniyet bunları çok ciddiye almalı,Türkiye'de,hergün,100 ,lerce gasp ,yaralama,cinayetler vb ,bir çok olaylar vuku buluyor
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Madem bırakacaksınız o zaman niye yakaladınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!