Ataşehir'de kadına saldıran köpeğin sahibi tutuklandı

Dün akşam Barbaros Mahallesi'nde A.K. adlı kadına köpek saldırmış, saldırıda sağ gözündeki görme kaybı nedeniyle ameliyat edilmişti. Feci olayda emsal niteliğinde bir karar çıktı ve köpeğin sahibi tutuklandı.

GİRİŞ 07.07.2023 10:17 GÜNCELLEME 07.07.2023 10:17
Bu Habere 209 Yorum Yapılmış

Polis ekipleri, dün akşam Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki Adalet Sitesi'nden çıkan A.K. adlı kadına saldırarak yaralayan köpeğin sahibini bulmak için çalışma yaptı. Köpeğin A.A. adlı kişiye ait olduğunu belirleyen ekipler, zanlıyı gözaltına aldı.

"TAKSİRLE YARALAMA" SUÇUNDAN ANADOLU ADLİYESİ'NE SEVK EDİLDİ

Çeşitli olaylardan çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edilen şüpheli A.A, emniyetteki işlemlerinin ardından "taksirle yaralama" suçundan Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden yaralı A.K'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağ gözündeki görme kaybı nedeniyle ameliyat edildiği öğrenildi.

Adliyeye getirilen şüpheli A.A, savcılıkta ifadesi alındıktan sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlikteki ifadesinde olay sırasında orada olmadığını ve olayda bir dahlinin bulunmadığını belirten A.A, köpeğin sahibi olmadığını öne sürdü.

TUTUKLANDI

Nöbetçi hakimlik, şüphelinin üzerine atılı olan suçu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesi bulunması nedeniyle tutuklanmasına hükmetti.

"PARÇALAMIŞ KADINI"

Görgü tanıklarından biri, olay yerinden geçerken kendisinden yardım istendiğini belirterek, ''Kocaman kangal köpek parçalamış kadını. Ben taş atınca başka yöne kaçtı. Kadını yoldan geçen ambulansa verdik.'' diye konuşmuştu.

OLAY

Barbaros Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'ndeki Adalet Sitesi'nden çıkan A.K, adlı kadın, dün, saat 15.45 sıralarında bir köpeğin saldırısına uğramıştı.

Vatandaşlarca kurtarılan ve başı ile boynundan yaralanan kadın, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

Köpek ise barınağa götürülmek üzere belediye ekiplerince muhafaza altına alınmıştı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 209
  • aaa 8 ay önce Şikayet Et
    sopalarla,deyneklerle gezer olacağız. ne zaman milletvekili ,bakan ,belediye başkanı köpek saldırısına uğrar o zaman çözüm düşünülür ama onlarda kormasız dışarı çıkmıyorlar. Almanya sahipsiz köpek yok,ormanlarında ayı da yok,kurt da yok,burda hayvan hakları,seviciler yok mu,tabiki var .
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Kadının eşinin yargıtay uyesi olduğu söyleniyor. İddialar doğruysa vah benim memleketim vaahhh. Vah adalet vaahhh.
    Cevapla
  • fatih 9 ay önce Şikayet Et
    amerikada sahipsiz köpek 1 hafta fransada almanyada 2 hafta bakılıyor sonra sonsuz uykuya daldırılıyor.
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Şehirde sokak hayvanı olmaz olamaz. Beceriksiz belediye başkanları bu işin birinci derecede sorumlularıdır.
    Cevapla
  • temel 9 ay önce Şikayet Et
    hayvan sahibleri suclu oldumu hapis ve para cezasi olacak yuklu bir de hayvan dernekler ide ayni ceza alacak soncu da dernek degil mi bakacak ve beldiye baskanlari da ceza almasi gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması