İstanbul'da cani babadan 4 çocuğuna insanlık dışı muamele!

İstanbul Kağıthane'de Yasir C. (35) kendisini terk eden eşini geri getirebilmek için 4 çocuğuna evde adeta işkence yaptı. Çocuklarını bir araya bağlayan cani baba, onları tokatlayıp üzerine bir de videoya çekti.

İstanbul'da cani babadan 4 çocuğuna insanlık dışı muamele!
İstanbul'da cani babadan 4 çocuğuna insanlık dışı muamele!
GİRİŞ 08.08.2023 08:55 GÜNCELLEME 08.08.2023 10:11
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Tekstil işiyle uğraşan Yasir C. (35), yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeniyle eşi tarafından terk edildi. 4 çocuğunu bırakan kadın Gaziantep'teki ailesinin yanına gitti.

ÖNCE BAĞLADI SONRA DARP ETTİ

Genç adam ise eşinden intikam almak için insanlık dışı bir yönteme başvurdu. En büyüğü 12 yaşında olan 4 çocuğunu bir araya toplayan adam, çocukları evinin ortasında ip ile birbirine bağladı.

Çocuklarını darp edip bir de videoya kaydeden cani baba, eşine hakaretler yağdırdığı videoyu yakınlarına gönderdi.

TÜYLER ÜRPERTEN SAHNELER

İnsanın tüylerini ürperten sahnelerin yer aldığı video ile cani baba hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Gözaltına alınan Yasir C., "Cebir şiddet veya hile kullanarak hürriyetten yoksun kılma" suçundan tutuklamaya sevk edildi.

GÖZALTINA ALINAN BABANIN İLK SÖZLERİ

İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgusu yapılan şüpheli "Bunu eşimi geri getirmek üzere yaptım. Çocuklarıma zarar vermek istemedim" savunmasında bulundu. Tutuklanarak cezaevine gönderilen adam, Metris Cezaevi'ne konuldu. Çocukların ise annesine teslim edildiği öğrenildi.

KAYNAK: SABAH - ATAKAN IRMAK
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 74
  • 25000 7 ay önce Şikayet Et
    Adaletin iflas ettiğinin resimidir nasıl anneye teslim edilir anlamış değilim,Zaten Annelik le alakası olsaydı çözümler arar yinde çocuklarını bırakmazdı.
    Cevapla
  • slm 7 ay önce Şikayet Et
    Çocuklar onları bırakıp giden sorumsuz anneye mi verilmiş. yuhhh
    Cevapla
  • N.M. 7 ay önce Şikayet Et
    Kadına sınırsız haklar vermenin yansımaları ?
    Cevapla
  • aaa 8 ay önce Şikayet Et
    Tahmin ediyorum ki annenin anne babasi cocuksuz kizlarini kabul ettiler buyuk bir olasilikla ilerde cocuksuz tekrar evlendirebilmek icin olabilir. Baba zaten vicdansizmis.. bence anne de de cocuklar kontrol altinda tutulmalı devlet tarafından.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    o cocuklar anneyede verilmemeliydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...