Ambulanstan atlayan 15 yaşındaki kızın feci ölümü

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde ambulanstan aşağıya atlayan psikolojik sorunları olan kız yaşamını yitirdi. O anlarda yurt görevlisi çığlık atarken, İlayda Turhan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesine götürüldü.

GİRİŞ 27.08.2023 20:01 GÜNCELLEME 27.08.2023 20:12
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Acı olay, Hereke Koyu Viyadüğü mevkii Ankara istikametine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 15 yaşındaki İlayda Turhan, seyir halindeki 54 AH 950 plakalı ambulansın arka kapısını açarak yola atladı. İlayda Turhan’ın yanında bulunan yurt görevlisinin çığlığı üzerine, sürücü ambulansı durdurdu.

Sağlık ekipleri kanlar içinde kalan Turhan'a müdahale etti. Yapılan tetkiklerde Turhan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Durum 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Turhan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesine götürüldü.

YETİŞTİRME YURDUNDA KALIYORDU

Öte yandan, Sakarya'da yetiştirme yurdunda kalan ve psikolojik sorunları olan İlayda Turhan’ın bir klinikte tedavi görmesi için ambulansla İstanbul'a sevk edildiği öğrenildi.

Kliniğin İlayda Turhan’ı kabul etmemesi üzerine, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geri dönüş yolunda olayın gerçekleştiği kaydedildi.

Ambulans sürücüsü, iki sağlık görevlisi ve yurt görevlisi ifadesi alınmak üzere polis ekiplerince karakola götürüldü.

Olay nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekiplerince araç geçişleri kontrollü olarak sağlandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • sevgi 8 ay önce Şikayet Et
    hastanenin kabul etmeyeceğini telefonla öğrenebilirlerdi. acildeki doktor acemiymiş. boşuna istanbula göndermiş başından savmış. bu çocuk bipolar olabilir. yoksa minibüsten atlama cesareti göstermez. genetik olarak ailesi araştırılmalıdır. yoksa herkes zan altında kalabilir.
    Cevapla
  • derviş 8 ay önce Şikayet Et
    inanın ki ! yetiştirme yurtları hayvan gibi ne denetim var ne kontrol var , devletin ıssız ve kontrolsüz alanları, yaşam şartlarını görmek için dilekçe de verseniz ,asla göstermezler ve içeri almazlar
    Cevapla
  • slm 8 ay önce Şikayet Et
    Bilmeden görmeden saçmalama, eskisi gibi değil. Çocuklarla anne ve baba gibi davranan fedakar görevliler ilgileniyorlar.
    Cevapla
  • molla Kasım 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin bu çocuklara yurtlarda dini eğitim terbiye verilmiyor şefkat merhamet gösterilmiyor çok kötü şeyler duyuyorum
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 8 ay önce Şikayet Et
    alllah c.c bunn hesabını hepimizden soracak gencecik daha ya
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    arkadaş hüküm vermemiş, Allah Resulunun bir hadisi şerifini paylaşmış, siz niye hopluyorsunuz, itirazınızı peygambere iletin, cahiller
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu