Babası harçlık vermeyince evi yaktı

Kırıkkale'de bir süre önce cezaevinden çıkan D.Y., babası harçlık vermeyince oturdukları evi ateşe verdi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, D.Y, polis tarafından gözaltına alındı.

Babası harçlık vermeyince evi yaktı
Babası harçlık vermeyince evi yaktı
GİRİŞ 06.09.2023 17:32 GÜNCELLEME 06.09.2023 17:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Denetimli serbestlikten yararlanarak kısa süre önce cezaevinden tahliye olan D.Y., babası K.Y.'den harçlık istedi. K.Y. olumsuz yanıt verince tartışma yaşandı. Bir süre sonra D.Y., oturdukları 3 katlı evin en üst katını ateşe verdi. İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin yarım saatlik müdahalesiyle söndürülürken, olayın ardından kaçan D.Y., yakalanıp, gözaltına alındı. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Abdullah 7 ay önce Şikayet Et
    Suçu engelleyen baş unsur, gönüldeki ilahi heybettir. Mesela Osmanlı tarih zabıtlarındaki hırsızlık vakası sadece 2 adettir. Onlarda ecnebi faillidir. Adam başı bekçi diksen suça engel olamazsınız. Engel, ilahi varlığın vicdan dünyasında hissedilmesiyledir. Bu da şeriatı mükemmel yaşama yolu olan manevi tasavvuf eğitimiyledir.
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bu evlat nasıl bu hale getirildi acaba? Üstelik ıslah olsun diye atıldığı hapisten yeni çıkmış.
    Cevapla
  • mahir 7 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı evlat
    Cevapla
  • tepki 7 ay önce Şikayet Et
    direk bu tip manyaklarini idam edeceksin yada geberene kadar hapis de olacak bu manyaklar baskasina zarar verme hakki yok ciktigi zaman yine risk var onun icin geberene kadar hapis de kalacak
    Cevapla
  • Fırıncı 7 ay önce Şikayet Et
    Besle kargayı oysun gözünü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması! 3 ülkeyi işaret etti! Karadeniz'de petrol...
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...