Ölümlü kavga büyüdü! Maltepe'de polisler nöbette, gözaltı sayısı 30'a yükseldi

Maltepe'de yol verme kavgası ile başlayan ve 1 kişinin öldüğü olayda gözaltı sayısı 30'a yükselirken, güvenli bir yere taşınacağı öğrenilen dükkanın önünde polis ekiplerinin nöbeti sürüyor.

GİRİŞ 16.09.2023 09:03 GÜNCELLEME 16.09.2023 10:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, 18.00 sıralarında, Zümrütevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir pidecide çalışan motosikletli kurye, trafikte yol verme yüzünden 3 kişinin kendisine silah çekmesi üzerine olay yerinden uzaklaştı. Hızla çalıştığı pideciye giden kurye, bıçak ve satır alarak 3 kişinin yanında döndü. Elindeki bıçak ve satırla tartıştığı kişilere saldırdı. Saldırıda, 3 kişiden  Kadir G. hayatını kaybetti, Ö.G., ve E.G. ise yaralandı.

Öte yandan, kundaklama ihtimaline karşı, kavganın başladığı pideci polis ekiplerinin gözetiminde boşaltılıyor. Dükkan içerisindeki eşya ve malzemelerin güvenli bir yere taşınacağı öğrenilirken ekiplerin olay yerinde nöbeti sürüyor.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • idam istiyoruz 7 ay önce Şikayet Et
    güzel haber , her gün böyle haberler bekliyoruz. magandalar yavas yavas azalacak. insallah birde idam gelirse deymen benim keyfime
    Cevapla
  • Yazdostum 7 ay önce Şikayet Et
    Satırlı kurye.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bu motorculara çözüm bulmazlarsa daha çok kan akar
    Cevapla
  • Xxx 7 ay önce Şikayet Et
    Ağır abi şart
    Cevapla
  • 1 vatandaş 19 7 ay önce Şikayet Et
    Suç genelde motorcuların. Önüme kırıyor resmen arabanın tekerinin altına girmek için can atıyorlar. Trafikte bıktım artık. Oradan oraya zıplayıp geçiyor. İnsan anı refleks yapıyor. Bir gün istemeden inşallah çarpmam. Düzgün gitmiyorlar yoluna. Bence ana harterlede yasaklansın. Emniyet şeridinden gitsin diyoruz ama bir bakıyorsun çekirge gibi oradan oraya zıplayıp duruyorlar.
    Cevapla
  • motorcuapo33 7 ay önce Şikayet Et
    ya bırak allahını seversen. motorculara gram saygınız yok. motorsiklet sürücüsüyüm beni gören hiç yokmuşum gibi önüme atlıyor. allah sizin ve sizin gibilerin belasını versin
    Cevapla
  • adem 7 ay önce Şikayet Et
    ben onu geçtim ters yollardan ve kaldırımdan gidiyorlar yapa yapa bunu kendileri haklı zannediyorlar %99 u ihlal yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!