Küçükçekmece'de kimyasal madde deposu alev alev yandı

Küçükçekmece'de kimyasal maddelerin bulunduğu depo alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin bir buçuk saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Küçükçekmece'de kimyasal madde deposu alev alev yandı
Küçükçekmece'de kimyasal madde deposu alev alev yandı
GİRİŞ 25.10.2023 14:52 GÜNCELLEME 25.10.2023 14:53

Yarımburgaz Mahallesi Halkalı Altınşehir İstanbul Caddesi'nde bulunan bir kimyasal deposunda saat 13.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodaki yangını görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede büyüyen yangında tüm depoyu alevler kapladı. Yan binaya da sıçrayan yangına, itfaiye ekipleri hemen müdahale etti. Depodaki kimyasal maddelerin de etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın yaklaşık 1 buçukluk saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. İtfaiyenin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu