Kadıköy’de tır onlarca aracı biçip kaçtı

Kadıköy’de gece saatlerinde dar bir sokağa giren tır, park halindeki araçlara vurarak kaçtı. 24 araçta maddi hasar oluşurken tırın sokaktan geçişi güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 31.10.2023 09:49 GÜNCELLEME 31.10.2023 10:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece saatlerinde Kadıköy Mühürdar Karakolu Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tır sokak üzerinde bulunan 24 araca çarptı. Sürücü, sokak boyunca çoğu araca çarparak sokaktan çıkarak kaçtı. Bazı araçlar çekici yardımıyla kaldırılırken kimi araçlar ise olay yerinde kaldı. Zarar gören araçların sahipleri ise karakola giderek tır sürücüsünden şikayetçi oldu. Tırın sokaktan geçiş anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

“20 TANE ARAÇTAN BAHSEDİLİYOR”

Olayın olduğu sokakta esnaf olan Serkan Şahin, “03.00 sıralarında tır Mühürdar Sokak tarafından başlayarak yukarıya doğru sağ tarafındaki

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • vatandaş rıza 5 ay önce Şikayet Et
    millet yolu park haline getirmiş sağlı sollu park olurmu ? tır şöförü ne yapsın bazen ben bile çıldırıyorum büyük araba olacaksın alayına vura vura gideceksin dediğim çok olmuştur sonuç olarak tır şöförü masum suçlular park edenlerdir..
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    yangın çıksa itfaiye giremez
    Cevapla
  • fet 5 ay önce Şikayet Et
    Halal olsun daymolu,adaletin olmasigi yerde anarsi baslar
    Cevapla
  • kemal 5 ay önce Şikayet Et
    bir seferinde tırla yurtiçi nakliyesi yapıyor ve arada tırcıyla birlikte yolculuk ediyorduk. İstanbulda gece bazen dar sokaklara girerken tırın geçemeyeceği yol olduğunu 1 biradan sonra yolun biraz açıldığını 2 - 3 biradan sonra sokağın tamamen kafasında açıldığını ve aynaları kıra kıra sokakta ilerlediğini anlatmıştı sanki aynı olayın bir benzeri bu...
    Cevapla
  • Sakaryalı 5 ay önce Şikayet Et
    Tırcının bilerek yaptığı açık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!