Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu; 2 yaralı

Amasya'da, Birol Bozkurt’un (29), köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı hafif ticari araç, yol kenarındaki mermer yığınına çarptı. Bozkurt ile yanındaki İrem Kaya (26), yaralandı.

Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu; 2 yaralı
Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu; 2 yaralı
GİRİŞ 26.01.2024 12:57 GÜNCELLEME 26.01.2024 12:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, dün akşam, Suluova ilçesinde meydana geldi. Yola çıkan köpeği fark eden Birol Bozkurt’un ani manevra yaptığı 05 ER 563 plakalı hafif ticari araç, yol kenarındaki mermerlere çarptı. Sürücü Bozkurt ile yanındaki İrem Kaya yaralandı. Köpek ise yara almadan kurtuldu.

İhbarla kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Suluova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ALLAH dostu 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • mahmut dereli. 3 ay önce Şikayet Et
    Mama mafyasını köpekleri gözünüz aydın
    Cevapla
  • Merhaba 3 ay önce Şikayet Et
    Ben belediyeye ve diğer kuru.lara noter tasdikli ihtarname çekerim zararın karşılanması için karşılanmaz ise mahkemeye veririm cunki başıboş köpeklerin toplanmasına ıslah edilmesin den onlar sorumlu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu