18 yaşındaki İdan, başından vurulmuş halde bulundu

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde İdan Y. (18), başından silahla vurulmuş halde bulundu. Ağır yaralanan İdan, tedaviye alındı.

18 yaşındaki İdan, başından vurulmuş halde bulundu
18 yaşındaki İdan, başından vurulmuş halde bulundu
GİRİŞ 14.02.2024 00:34 GÜNCELLEME 14.02.2024 00:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Mazıdağı ilçesi kırsal Kocakent Mahallesi'nde medyana geldi. İddiaya göre, mahalledeki caminin yakınlarındaki evinden çıkan İdan Y.’yi cami cemaati, başından silahla vurulmuş halde hareketsiz buldu. Yüzü tanınmayacak halde olan İdan için imam, cami hoparlörlerinden yaralı bir çocuğun bulunduğunu anons etti.

Çevredekilerin yardımıyla ailesi tarafından Mazıdağı Devlet Hastanesi’ne götürülen İdan, buradaki ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. İdan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Reyis 2 ay önce Şikayet Et
    İdam gelmeden bu olaylar bitmez. Cezalar caydirici degil adeta mukafat ve koruma kalkani gibi hapse atmak. Bir insani basindan vuran neden yaşatilir hapishanese,ıslah etmiyor hapsetmek.Kısasta sizin icin hayat var buyuruyor Allah (cc) ama uygulama yok
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Ambulans çağırmak yerine anons yapmak nedir ya ALLAH Teâlâ hazretleri acil şifalar ihsan eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü