Asansörle duvar arasında sıkışan 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Arnavutköy'de çalıştığı iş yerindeki asansör ile duvar arasında sıkışan 17 yaşındaki Arda Günay, hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Asansörle duvar arasında sıkışan 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Asansörle duvar arasında sıkışan 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
GİRİŞ 14.02.2024 16:18 GÜNCELLEME 14.02.2024 16:18

Olay, Deliklikaya Mahallesi, Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde bulunan iş yerinde meydana geldi. Sürekli arıza yaptığı iddia edilen asansörde bulunan 17 yaşındaki Arda Günay, asansörü tamir etmeye çalıştığı sırada, asansörün hareket etmesiyle duvarla kabin arasında sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Asansörle duvar arasında sıkışan işçi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Günay, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Arda Günay'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!