Karaman’da çatısı çöken ahırdaki 20 koyun telef oldu

Karaman’da çatısı aşırı yağışa dayanamayarak çöken ahırdaki 20 koyun telef oldu.

Karaman’da çatısı çöken ahırdaki 20 koyun telef oldu
Karaman’da çatısı çöken ahırdaki 20 koyun telef oldu
GİRİŞ 15.02.2024 13:56 GÜNCELLEME 15.02.2024 13:56

Olay, merkez ilçeye bağlı Taşkale köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, üretici Soner Kaynakçıoğlu’na ait koyun ahırının çatısı aşırı yağışa dayanamayarak kirişin kırılması sonucu çöktü.

Çatısı çöken ahırdaki koyunlardan 20’si göçüğün altında kalarak telef oldu. Karaman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayram, koyunları telef olan üretici Soner Kaynakçıoğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çatısı çöken ahırda da incelemelerde bulunan Bayram, "Allah beterinden korusun. Çok üzücü bir durumun. Yaklaşık 300 bin lira civarında bir zarar olan üreticimize tekrar geçmiş olsun diliyorum" dedi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...