Öğrenci servisi kaza yaptı: 7 kişi yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hafif ticari araç ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu 5'i öğrenci 7 kişi yaralandı.

Öğrenci servisi kaza yaptı: 7 kişi yaralandı
Öğrenci servisi kaza yaptı: 7 kişi yaralandı
GİRİŞ 21.02.2024 14:02 GÜNCELLEME 21.02.2024 14:02

Kaza, saat 12.00 sıralarında İnegöl ilçesi Yeni Mahalle Sancak ile Gülfidan sokaklarının kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sancak sokaktan çıkan sürücü Y.G. (21) yönetimindeki 77 AD 038 plakalı hafif ticari araç, Gülfidan sokakta seyreden sürücü Ç.T. (45) yönetimindeki 16 S 6166 plakalı okul servis minibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan servis minibüsü evin bahçe duvarına, diğer araç ise parkın tel örgü duvarına çarparak durabildi.

Kaza sonucu hafif ticari aracın sürücüsü ile servis minibüsündeki öğrenciler İnci G. (6), Serra A. (9), Muhammed Ali A.(4), Akif K.(7), Eslem Nur A. (7) ve gözetmen öğretmen Rukiye A. (45) yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalenin ardından 5'i öğrenci 7 kişiyi İnegöl Devlet Hastanesine kaldırdı.
Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!