Kozan'da yolcu minibüsü devrildi: Çok sayıdàyaralı var

Son dakika haberine göre Adana’nın Kozan ilçesine minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Kozan'da yolcu minibüsü devrildi: Çok sayıdàyaralı var
Kozan'da yolcu minibüsü devrildi: Çok sayıdàyaralı var
GİRİŞ 11.04.2024 20:07 GÜNCELLEME 11.04.2024 20:07

Edinilen bilgiye göre kaza Tırmıl mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, saat 18.00 sularında Adana Kozan arası yolcu taşıyan H.A. yönetimindeki 01 EMA 25 plakalı minibüs şiddetli yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Kazada araçta yolcu konumunda bulunan Arife D. (40) , Reyhan M. (25), Nurşen M. (23), Mehtap Y. (41) ve 1 yaşındaki bebek hafif yaralı olarak olarak Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı