Ankara'da 2 kişiyi darbedip cep telefonu ve paralarını gasbeden 8 şüpheli tutuklandı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 2 kişiyi darbedip cep telefonları ve nakit paralarını gasbeden 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Ankara'da 2 kişiyi darbedip cep telefonu ve paralarını gasbeden 8 şüpheli tutuklandı
Ankara'da 2 kişiyi darbedip cep telefonu ve paralarını gasbeden 8 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 20.04.2024 13:27 GÜNCELLEME 20.04.2024 13:27

Olay, 5 Nisan saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İ.K. ve S.K., ilçeye bağlı Yeşilevler Mahallesi'nde bir grup şüphelinin saldırısına uğradı. Saldırganlar, İ.K. ve S.K.'yi darbederek cep telefonları ile 7 bin lira paralarını aldı.

Mağdurların şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olaya ilişkin inceleme başlattı. Civardaki iş yeri ve binaların güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Operasyon düzenleyen ekipler, şüpheliler M.E.E., M.A.P., K.Y., M.E., Y.S., H.T., F.K., A.T.Ç., B.B ve suça sürüklenen çocuk M.B.M.’yi adreslerinde gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.T. ve suça sürüklenen çocuk M.B.M. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken; diğer 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama