3'ü halk otobüsü, 7 aracın karıştığı kazada 8 yaralı

Antalya'da kırmızı ışıkta duran araçlara halk otobüsü çarptı. 3'ü halk otobüs, 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 8 kişi yaralandı. Araçta sıkışan halk otobüsünün şoförü, Nazmi Karabıyık (60) itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

3'ü halk otobüsü, 7 aracın karıştığı kazada 8 yaralı
3'ü halk otobüsü, 7 aracın karıştığı kazada 8 yaralı
GİRİŞ 20.04.2024 13:28 GÜNCELLEME 20.04.2024 13:28

Kaza, saat 11.30 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Namık Kemal Bulvarı’nda meydana geldi. Nazmi Karabıyık idaresindeki 07 AU 0466 plakalı halk otobüsü, trafik ışıklarında bekleyen önündeki 07 BNS 212 ve 07 AAU 834 plakalı halk otobüslerine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otobüsler de önlerinde bekleyen 1'i hafif ticari, 4 otomobile çarptı. Kazada Nazmi Karabıyık sürücü koltuğunda sıkışırken, diğer araçlardaki 7 kişi ise hafif yaralandı.

Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla, bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sürücü koltuğunda sıkışan Karabıyık'ı bulunduğu yerden çıkardı.

Sürücü Karabıyık, diğer yaralılarla ambulanslara alındı. Sağlık ekipleri, bazı yolculara ayakta müdahale ederken, bazıları da tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Bazı yolcuların büyük panik yaşadığı gözlenirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin