İhbar sonrası arama başlatıldı; 6'ncı günde ceset bulundu

Diyarbakır'da, Dicle Nehri üzerinde bir erkeğin hareketsiz görüldüğü ihbar sonrası başlatılan çalışmaların 6'ncı gününde, Mehmet Nuri Aslan'ın (38) cesedi bulundu.

İhbar sonrası arama başlatıldı; 6'ncı günde ceset bulundu
İhbar sonrası arama başlatıldı; 6'ncı günde ceset bulundu
GİRİŞ 23.04.2024 14:39 GÜNCELLEME 23.04.2024 14:39

Sur ilçesinde, 18 Nisan'da Dicle Nehri üzerinde bir erkeğin hareketsiz görüldüğü ihbarı yapıldı. Bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Çalışma başlatan ekipler, herhangi bir sonuca ulaşamadı. İtfaiye, Jandarma Arama-Kurtarma (JAK) ve AFAD su altı arama- kurtarma ekiplerinin 20 kişilik kadrosu ve polis kadavra arama köpeği 'Boyka'nın aramaları sonucu 6'ncı günde, Bağıvar Mahallesi yakınlarında bir ceset bulundu. Cesedin Mehmet Nuri Aslan'a ait olduğu belirlendi. Bulunan cesetle ilgi soruşturma başlatıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi