Yamaçtan kopan kaya parçaları yola düştü

Pülümür kara yoluna, yamaçtan kopan kaya parçaları düştü. Kontrollü geçişlerin sağlandığı yolun temizlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yamaçtan kopan kaya parçaları yola düştü
Yamaçtan kopan kaya parçaları yola düştü
GİRİŞ 06.03.2025 13:29 GÜNCELLEME 06.03.2025 13:29

Sabah saatlerinde Tunceli-Pülümür kara yoluna yamaçtan kopan kaya parçaları düştü. Bölgeye sevk edilen Karayolları ekipleri, kayaların kaldırılması için çalışma başlattı.

Kontrollü geçişlerin sağlandığı yolda, ekipler önlem aldı. Bölge halkı da kaya düşmelerinin sık yaşandığı bölgelerde tedbir alınmasını istedi.

Öte yandan Pülümür kara yolunda geçen yıl 2 kişi, Ovacık kara yolunda ise 1 kişi kopan kayaların araçlara isabeti sonucu hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hafter'den Yunan'a 'Türkiye' ters köşesi! Bunu hiç beklemiyorlardı, yıkıldılar...
Ülke genelinde tüm hayvan pazarları kapatıldı