Gebze'de korkunç olay! Feci şekilde can verdi
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde damperli tırın kasasında yapılan kaynak işlemini izleyen şoför, kapağın aniden kapanmasıyla kafası kapı ile kasanın arasına sıkışarak feci şekilde can verdi.
GİRİŞ 19.07.2025 16:02
GÜNCELLEME 19.07.2025 16:07
Sultan Orhan Mahallesi 1176/2 Sokak'ta bulunan Hasköy Sanayi Sitesi içindeki bir iş yerinde yaşanan olayda, damperli tırın kasasında kaynak yapıldığı esnada şoför aracın yanına geldi.
KAPAK BİR ANDA KAPANINCA KAFASI EZİLDİ
Kamyonun kasasını inceleyen şoför, kaynak yapan ustayı izlediği sırada kapak aniden kapandı. Kasa ile kapak arasında kalan şoförün kafası ezildi.
SAĞLIK EKİPLERİ GELDİ
Durumu fark eden iş yeri sahibi ve çalışanlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Çalışanlar, sağlık ekipleri gelene kadar kartonla şoföre gelen güneş ışığını keserek başında bekledi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şoföre kalp masajı yaparak hastaneye kaldırdı.
YAŞAMINI YİTİRDİ
Yapılan tüm müdahalelere rağmen şoför hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
KAYNAK: İHA